top of page

søn. 30. apr.

|

Sentrum

Kung POW! Panda

I forestillingen møter vi Bao som jobber i kung pao-restauranten til faren. Bao har store drømmer om å bli som de fantastiske 4: En kung-fu kriger som beskytter Fredens Dal

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Kung POW! Panda
Kung POW! Panda

Tid og sted

30. apr. 2023, 12:00

Sentrum, Langkaia 1, 0150 Oslo, Norge

Om arrangementet

Den maktsyke Lo Mein har rømt fra fengselet for å stjele dragerullen og bli ustoppelig. Mester Misoo arrangerer da Drageseremonien for å finne ut hvem som skal bli dragekriger og beseire Lo Mein. Mot alle odds blir Bao utpekt som dragekriger.

Mester Misoo kaster Bao inn i harde treningsøkter og nådeløse utfordringer. Ingenting funker, før Misoo innser at mat er Baos treningsmotivasjon. Klarer Misoo å trene opp Bao slik at han er klar til å beseire Lo Mein og beskytte Fredens Dal?

Teaterform: Kung Pow! Panda er en forestilling i formen gestisk teater, også kjent som tegneseriteater. Dette er en leke og eksplosiv teaterform hvor det visuelle står sentralt. Formen henter inspirasjon fra tegneserie og film i sin frie bruk av virkemidler. På scenen er det kun aktører som ved hjelp av sine kropper skaper alt av rom, karakter og objekter. Scenen fylles med saftige lydeffekter, brå skift, glidende overganger, eksperimentelle bilder og dramatisk historiefortelling.

Dele dette arrangementet

Eventinfo: Events
bottom of page